top of page
DSC_2733-WEB.jpg
cookies.png

Individuele begeleiding

Naast puppycursussen biedt hondenschool Challenge4dogs ook individuele gedragsbegeleiding voor jou en je hond aan. Denk bijvoorbeeld bij bepaalde gedragsproblematiek. Daarnaast is mogelijk om coaching sessies samen met je hond te boeken. Tot slot bieden we specialisatiecursussen aan in groepsverband zoals detectie en obedience bijvoorbeeld. 

Individuele gedragsbegeleiding

Individuele gedragsbegeleiding, ongeacht de leeftijd van je hond, is mogelijk bij Challenge4dogs. De eerste les is altijd bij ons op de hondenschool om het gedrag van de hond in de oorsprong te analyseren. Daarna kijken we samen wat de juiste vervolgstappen zijn. Hier valt onder gedragsproblematiek zoals baknijd, uitvalgedrag, agressie, niet alleen kunnen zijn, veelvuldig blaffen en andere uitingen van stress.

Vanaf € 100,- per uur

DSC_5353-WEB.jpg

Coaching sessies

Een coachingsessie is bedoeld om d.m.v. je eigen hond verbeterpunten te bepalen bij jou als mens, we noemen dit ook wel spiegelen. Coaching sessies zijn geschikt voor alle leeftijden. Dit is een manier van coaching waarbij we gebruik maken van het gedrag van je hond en daarmee jouw eigen gedrag desgewenst kunnen veranderen. De band met je hond kan hierdoor natuurlijk enorm versterken, maar het is vooral bedoeld om jou als mens te helpen om hindernissen te overwinnen in het dagelijks leven.

Vanaf € 100,- per uur

DSC_3013-web.jpg
bottom of page