DSC_4723.jpg

Wie zijn wij?

Challenge4Dogs is een hondenschool in Friesland, in het dorp Twijzelerheid. Met 30 jaar ervaring in het trainen en begeleiden van zowel honden als baasjes hebben wij inmiddels een enorm klantenbestand, wat nog steeds groeiende is. Wij helpen jou met onze kennis en jarenlange ervaring om een optimale relatie met je hond te krijgen. Wij bieden een ruim aanbod aan trainingen waarbij het plezier van zowel hond als baas voorop staat. We leggen de focus niet alleen op een gehoorzame hond, maar ook op het begrip van de baas voor het gedrag van de hond. Waarom vertoont een hond bepaald gedrag? Wat heeft hij of zij nodig? Wat kunnen we doen om dit te veranderen, zodat baas en hond weer kunnen genieten van elkaar?

 

Het doel van training

Trainen met honden doen wij in een ontspannen en veilige trainingsomgeving op ons eigen ruime erf. We gebruiken hierbij onze unieke trainingsmethode die garant staat voor het beter begrijpen van het gedrag van de hond in de eerste plaats. Daarnaast vinden we het heel belangrijk om de hondeneigenaar te leren wat het effect is van het gedrag van de eigenaar op de hond, met behulp van filmpjes van de training en groepsbesprekingen voor en na de training. Wij vergroten het lerend vermogen van de hond door het gebruik van een clicker. Hierbij zorgen we voor veel individuele aandacht per cursist en is de training altijd op maat. Tot slot vinden we het heel belangrijk dat zowel hond als baas plezier hebben en kunnen ontspannen tijdens het trainen. 

 

Voordelen van onze trainigsmethode

Wat zijn de voordelen als u kiest voor de trainingsmethode van Challenge4Dogs? Allereerst bieden wij een enorme diversiteit aan trainingen, cursussen en workshop. Per training zorgen we voor kleine groepen, tot maximaal zes deelnemers. Uiteraard bieden wij ook individuele gedragsbegeleiding. Sinds 2018 bieden wij tevens een unieke trainigsmethode via een opleiding bij ons op locatie en verdiepen wij ons nog verder in communicatie met dieren. 

U bent van harte welkom om persoonlijk bij ons langs te komen om kennis te maken. Wij verzoeken u in dat geval om even een afspraak met ons te maken door ons te mailen of even te bellen via onderstaande gegevens. 

info@challenge4dogs.nl

06 23 94 94 14

 

DSC_6463-bewerkt.jpg
Jacqueline

Aan het hoofd van Challenge4Dogs staat Jacqueline Verschuren. 

"Mijn passie voor honden en hun gedrag is de basis voor waar we nu staan. Via een trimsalon, het showen en fokken van mijn favoriete ras de Border Collie en het lesgeven van verschillende disciplines, is hondentrainingscentrum Challenge4Dogs het eindresultaat."

Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende tv-zenders van John De Mol waar ik honden heb getraind voor verschillende tv-shows. Door mijn trainingsmethode, gebaseerd op het begrijpen van het gedrag van onze viervoeters, krijgen cursisten een betere band met hun hond. Veel cursisten volgen nog steeds verschillende cursussen bij ons trainingscentrum om de goede relatie in stand te houden, maar vooral om het plezier te ervaren van het trainen met je hond op een positieve, plezierige en ontspannen manier.

Voor meer informatie of om je aan te melden voor een cursus, stuur een e-mail naar

info@challenge4dogs.nl

 

of bel ons op telefoonnummer

 06 - 23 94 94 14