top of page
Lopen aan de lijn2 (1 van 1).JPG
Welkom bij hondengedragscentrum Challenge4dogs in Twijzelerheide!

Of je nu op zoek bent naar een leerzame puppycursus, een trimsalon met oog voor hondengedrag óf een hondenwinkel waarbij je onafhankelijk en deskundig advies krijgt: bij hondengedragscentrum Challenge4dogs vind je het allemaal!

Challenge4dogs in het kort:

Leuke en uitdagende trainingen afgestemd op jouw eigen niveau. 

 De nieuwste inzichten op het gebied van training, opvoeding én socialisatie.

 Persoonlijke begeleiding en advies, gericht op jou en je hondje als individu.

 Kennis voortkomend uit meer dan 40 jaar ervaring met positief trainen.

Waarom kiezen voor een vernieuwende zienswijze op hondentraining- en gedrag.

Pas als je begrijpt waarom jouw hondje doet wat hij doet, kun je als eigenaar bewuste keuzes maken in de opvoeding. In tegenstelling tot Neem als voorbeeld: Als je denkt dat jouw hondje krabt omdat hij jeuk heeft, terwijl je hondje jou duidelijk probeert te maken dat hij de situatie spannend vindt, dan gaat er iets mis. Dan ben je als eigenaar onveilig om bij te zijn, onbedoeld kun je jouw pup in een voor hem heftige situatie zetten, met alle gevolgen van dien. Want, eerlijk is eerlijk, dagelijks zien we honden met gedragsproblemen die voortvloeien uit het missen van signalen.

 

Schrik hier niet van, want je bent hier om te leren! 

Tijdens de lessen hechten we waarden aan een veilige en vertrouwde omgeving, waarin het voor iedereen mogelijk is om zichzelf te zijn. Ondanks dat we niet schromen de vinger op de zere plek te leggen, begrijpen we als geen ander dat leren een kwetsbaar proces is. Iedereen wordt hier altijd met respect behandeld. 

Ontdek een unieke zienswijze: de Challenge4dogs methode

De benadering van Challenge4dogs is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring van Jacqueline Verschuren met haar eigen roedel bestaande uit gemiddeld 30 honden. Met haar methode pakt ze training, opvoeding en socialisatie op een vernieuwende wijze aan, het draait niet om dominantie of straffen, maar om veiligheid, respect, vertrouwen en plezier. Onze trainingsmethode is vastgelegd met auteursrechten, dit betekent dat niemand onze zienswijze mag overnemen. De Challenge4dogs methode staat garant voor een rustige en stabiele hond.

Als jij jouw hond op   diervriendelijke wijze volgens de nieuwste inzichten wilt trainen, opvoeden en socialiseren, dan ben je hier op je plek! 

De trainingslocatie

We hebben de luxe dat we zowel binnen als buiten kunnen trainen. Bij regenachtig weer en koudere dagen krijg je les binnen in de verwarmde trainingshal,  's zomers als het weer het toe laat dan trainen we buiten op het veld. Zowel binnen als buiten hebben we een scala aan trainingsattributen zoals puzzels, autobanden, hindernissen, tunnels, krukjes en pionnen.

Jacqueline Verschuren
Hondengedragsdeskundige en eigenaar Challenge4dogs

Aan het hoofd van Challenge4Dogs staat Jacqueline Verschuren. 

"Mijn passie voor honden en hun gedrag is de basis voor waar we nu staan. Via een trimsalon, het showen en fokken van mijn favoriete ras de Border Collie en het lesgeven van verschillende disciplines, is hondentrainingscentrum Challenge4Dogs het eindresultaat."

"Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende tv-zenders van John De Mol waar ik honden heb getraind voor verschillende tv-shows." Jacqueline haar benadering kenmerkt zich door respect; tijdens de lessen creëert Jacqueline een veilige en vertrouwde omgeving, waarin het voor iedereen mogelijk is om zichzelf te zijn.

 

Ondanks dat Jacqueline niet schroomt de vinger op de zere plek te leggen, begrijpt ze als geen ander dat leren een kwetsbaar proces is. In de cursussen staat veiligheid, respect en vertrouwen centraal voor zowel baas als hond. 

Juul3-1 kopiëren logo.jpg

Eva Buter
Kynologisch instructeur in opleiding

"Ik ben Eva, 32 jaar en woon samen met mijn vriend en onze hond Foppe in Leeuwarden. Mijn hele leven hebben we thuis honden gehad, maar Foppe is mijn eerste eigen hond. Hij is een kruising Mechelse herder / Stafford x Kangal. Daarnaast heb ik ook een Mechelse herder en een Hollandse herder kruising gehad."


"In mijn vrije tijd ga ik vaak op buitenrit op mijn Belgische trekpaard. Sinds 25 september 2021 ben ik werkzaam bij Challenge4dogs. Op woensdag en zaterdag geef ik verschillende lessen."

WhatsApp Image 2021-08-23 at 1.44.32 PM.jpeg
cookies.png

Lisette Venix
Marketing en Communicatie 

Binnen Challenge4Dogs ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Samen met onze hond Fenna train ik obedience. Fenna is een kruising Australian Shepherd x Berner Sennen. Naast het trainen van mijn hond is fotografie mijn grote passie. Met name het fotograferen van honden en katten. Funfact: ik heb thuis 9 katten. 

LVF_4162.jpg
bottom of page