top of page
DSC_6399.jpg

Voer, snacks en speelgoed voor honden

Naast onze hondenschool hebben wij een mooie winkel met de allerbeste hondenartikelen. We verkopen hier hondenvoer - zowel vers, houdbaar als koudgeperste brokken - en hondensnacks van verschillende merken waaronder Carnis. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan voerspeelgoed, botten, kauwsnacks, spellen en supplementen voor honden. 

 

Wij vinden het belangrijk om hondenartikelen te verkopen waar we zelf helemaal achter staan. Niet alleen kunnen we je adviseren over het gebruik van de juiste producten ook kun je alle benodigdheden voor je hond bij ons aanschaffen in onze winkel. Je kunt ons alles vragen en we werken enkel met de beste producten en merken voor honden die er op dit moment te vinden zijn in Nederland.

 

Want een gezonde hond is een blije hond!

Hieronder vind je een overzicht van een aantal artikelen die wij verkopen in onze winkel. Dit is nog maar een klein deel van ons gehele assortiment. Kom hiervoor gerust naar onze winkel, maar maak hiervoor wel even een afspraak via de mail of per telefoon. Je kunt bij ons van alles kopen: voer, botten, speelgoed, voerspeeltjes, snuffel-kleden, voedingssupplementen en spellen. De spellen kun je ook bij ons huren voor € 5,- per week. We hebben allerlei soorten artikelen voor honden voor bijvoorbeeld hersenwerk. Denk aan voerspeelgoed van onder andere het merk Kong, maar ook puzzels en snuffelmatten hebben wij in overvloed beschikbaar voor honden van verschillende formaten en leeftijden. 

Heb je vragen over voeding, speelgoed of andere hondenartikelen? Of wil je graag voer, snacks of producten bestellen? Dat kan! Stuur een bericht om een afspraak te maken zodat je even lekker op je gemak in de winkel kunt rondkijken of bestel de artikelen via e-mail of WhatsApp.

Stuur gerust een e-mail naar:

info@challenge4dogs.nl

of bel ons via:

06 - 23 94 94 14

 

DSC_9802.jpg

Hondenvoer

Koudgeperste hondenbrokken, houdbare worsten en vers vlees van het merk Edgard Cooper, Perfect Dogs & Carnis. 

DSC_8861.jpg

Hondensnacks

Een zeer groot assortiment aan hondensnacks en houdbare worsten van verschillende merken

IMG_9457.JPEG

Supplementen

Hoogwaardige kwaliteit voedingssupplementen voor huisdieren en veedieren van het merk Carnis en Bio-Ron.

IMG_9504.HEIC

Speelgoed

Hondenspeelgoed van duurzame, robuuste kwaliteit en veilige materialen voor alle soorten honden. 

DSC_9832.jpg

Spellen

Hersenwerk voor honden in de vorm van spellen en puzzels, zowel te huur als te koop.

Bekijk hierboven een korte video van de Kong Lock It. Dit is super leuk speelgoed wat wij in onze winkel verkopen en wat je kunt gebruiken als hersenwerk voor je hond. Hieronder kun je een aantal voorbeelden zien van snacks, speelgoed en andere producten voor honden die wij in het assortiment van onze Challenge4dogs Store hebben. 

bottom of page