top of page
Trimster-1_edited.jpg

Trimsalon met oog voor kwaliteit en hondengedrag.

o.a. wassen, in model knippen, effileren, plukken, scheren, uitdunnen, ontwollen, nagels knippen, showtoilet, puppytrim en borsteladvies.

 Allround: ieder vachttype kunnen we helpen.

 We nemen alle tijd en gaan voor kwaliteit.

 Trimmen met oog voor hondengedrag.

Over onze trimsalon in Twijzelerheide:

Op het terrein van de hondenschool vind je onze trimsalon. Hier trimmen we jouw hondje op basis van onze kernwaarden: veiligheid, respect en vertrouwen.

 

Hoewel we het als mens soms vergeten, een trimbeurt is voor een hond een heftige gebeurtenis. Daar houden we rekening mee, zo voorkom je dat een trimbeurt een vervelende ervaring wordt met alle gevolgen van dien.

De trimbeurt wordt volledig afgestemd op jouw hond. Uiteraard wordt er gekeken naar de vachtbehoeftes, maar ook naar het karakter. Wat kan de hond aan? Zo gebruiken we bijvoorbeeld geen badpomp bij honden die gevoelig zijn voor geluid. 

Praktische informatie

Ikewei 4, 9287 VL Twijzelerheide
info@challenge4dogs.nl

06 55 73 12 03

Trimsalon Challenge4Dogs Ashley (1 van 10).JPG

Voor alle trimafspraken geldt...

 ... we stemmen de behandeling af op de vacht en het karakter van jouw hond.

 ... krijg vachtverzorgingsadvies afgestemd op jouw hond

 ... hondenwelzijn staat bovenaan in het vaandel

 ... als jouw hond het nodig heeft, mag je erbij blijven

 ... trimmen doen we naar rasstandaard tenzij je zelf anders wenst.

Mogelijkheden

+ Trimmen naar rasstandaard

+ Inclusief nagels knippen

+ Inclusief borsteladvies

Vanaf €50,-

Trimsalon Challenge4Dogs Ashley (10 van 10).JPG

Trimmen compleet

Trimsalon Challenge4Dogs Ashley (7 van 10).JPG

Tussenbeurt

+ Wassen en drogen

+ Nagels knippen

+ Bijknippen of scheren

Vanaf €25,-

Trimster (2 van 2).jpg

Puppy gewenning

+ Vanaf 10 weken

+ Kennismaken met salon

+ Borstelen

Vanaf €25,-

Over Ashley Naaktgeboren

Trimster Ashley werkt twee dagen in de week in de salon, daarnaast werkt ze bij de dierenarts als paraveterinair.

 

Haar specialisatie is vacht en huid. Naast allround kennis van verschillende vachten en rassen is ze ook medisch onderlegd. 

Trimster-1.jpg

Dit is onze werkwijze:

1

Je plant via e-mail of WhatsApp een afspraak in voor jouw hond.

2

In de salon krijg je een vachtverzorgingsplan afgestemd op jouw hond.

3

Ashley gaat met jouw hond aan de slag. Nadien krijg je borsteladvies,

Veelgestelde vragen

 
Mag ik erbij blijven?

Zeker mag dat! Sterker nog, als jouw hond dit nodig heeft dan moedigen we dit aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan honden die voor het eerst naar de trimster gaan, honden die in het algemeen angstig / onzeker zijn en honden die een slechte ervaring gehad hebben bij een andere trimster. Er is ruimte voor 1 volwassen persoon, per hond. Houd er rekening mee dat je een klein beetje vies of nat kunt worden! ;-) Als wij de indruk hebben dat jouw hond het trimmen heel erg spannend vindt dan zullen wij je ook vragen om er de volgende keer bij te blijven. 

Wat kost een behandeling?

De kosten hangen sterk af van het vachttype en het formaat van jouw hond. Vraag gerust een vrijblijvende prijsindicatie aan. 

Vanaf welke leeftijd mag mijn puppy langskomen?

Vanaf 10 weken ben je welkom in onze trimsalon. Als jouw pupje een klitgevoelige vacht heeft dan adviseren we om zo snel mogelijk een puppy gewenning afspraak te boeken. Tijdens een puppygewenningsbeurt maakt je puppy kennis met alle facetten voor de trimsalon voordat de vacht de kans krijgt te gaan klitten. Zo voorkom je dat de eerste ervaring gelijk een vervelende ervaring is. 

Welke rassen trimmen jullie?

Je kunt bij ons terecht met alle vachtsoorten en rassen. Rassen die we vaak voorbij zien komen in de salon zijn: Labradoodle, Bouvier, Teckel, Maltipoo, Koningspoedel, Toypoedel, Border Collie, Australian Shepherd, Boomer en Shi Tzu. Uiteraard ben je ook welkom met minder voorkomende rassen, we zijn allround en trimmen altijd naar rasstandaarden tenzij je dit anders wenst. 

Mijn hond is angstig, hoe gaan jullie daarmee om?

Misschien heeft jouw hond een slechte ervaring opgedaan, of is hij in het algemeen angstig. Wij begrijpen dat het trimmen voor een hond een heftige ervaring is. Als jouw hond angstig is dan willen we graag dat jij erbij blijft om hem te steunen. Daarnaast geven wij jouw hondje tijd om te wennen en bieden we bijvoorbeeld een likmat aan om de stress te reduceren. Elke hond is anders, daarom kijken we naar jouw hondje als individu.

Mijn hond heeft huid en vachtproblemen, is dat een probleem?

Nee, dit is geen probleem! Trimster Ashley is paraveterinair met een specialisatie in vacht en huid. De verzorgingsmiddelen zoals shampoo's worden afgestemd op de vacht van jouw hond. Daarnaast heeft Ashley ook passend verzorgingsadvies voor jouw hond. 

Mijn hond heeft een gedragsprobleem, kan ik dan ook komen?

In overleg is jouw hond is zeker welkom. Gedragsdeskundige Jacqueline Verschuren beoordeelt of we jouw hondje veilig kunnen behandelen. Hondengedrag en welzijn staat hoog in het vaandel. Tijdens de behandeling houden we hier ook rekening mee. 

Trimmen jullie onder verdoving?

Nee, wij gebruiken geen verdovende of versuffende middelen. Dit ligt niet in lijn met onze kernwaarden: veiligheid, respect en vertrouwen. Jouw hond moet zich kunnen uitten en mag aangeven dat hij iets onprettig of spannend vindt. 

Contact

CONTACT
Trimsalon Challenge4Dogs Ashley (2 van 10).JPG

Ikewei 4, 9287 VL Twijzelerheide
info@challenge4dogs.nl

Tijdens afspraken nemen wij de telefoon niet op, stuur daarom bij voorkeur een whatsApp bericht of vul het formulier hieronder in!

Afspraak maken of meer informatie?

Behandeling

Bedankt voor je interesse! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

before after trimmen (2 van 2).jpg
Trimsalon Challenge4Dogs Ashley (1 van 1).JPG
Trimsalon Challenge4Dogs Ashley (10 van 10).JPG
bottom of page